Services

Een website op maat

Een website is het gezicht van uw organisatie. Het is dan ook belangrijk dat de website er goed uit ziet! MTICT helpt u graag verder.

Website onderhoud

Als klant van MTICT kunt u beschikken over onze onderhoudsdienst! Deze dienst zorgt ervoor dat uw website altijd in uitstekende staat verkeert. 

Huisstijlen

Een verzorgde huisstijl is minstens zo belangrijk als een verzorgde website. De uitstraling van uw organisatie hangt er vanaf! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Hosting

Om u volledig te kunnen ontzorgen wat betreft uw website en mail bieden we ook hosting aan! U kunt uw gehele website en mailing aan ons toevertrouwen, zodat u zich kan richten op waar u goed in bent!

Onze werkwijze

MTICT wil er zeker van zijn dat klanten begrijpen hoe het maken of het onderhouden van een website in werking gaat. We hebben hier een aantal punten aangeduid, maar u kunt altijd een bericht sturen via de contactpagina.

De websites die we designen maken we met WordPress. In 2019 waren 34% van alle website ontworpen met WordPress. Ook is het mogelijk om je website zelf te onderhouden, nadat we hem gedesigned hebben. Dit is een van de vele redenen dat we WordPress gebruiken.

Voor het designen van nieuwe websites gebruiken we WordPress. Het is echter geen probleem als u een ander CMS gebruikt voor uw website. In overleg is een hoop mogelijk!

We bieden ook website hosting aan. Ons doel is om u volledig te ontzorgen als het gaat om uw website. Ook uw email accounts kunnen probleemloos bij ons gehost worden! MTICT onderscheid zich hierin op het gebied van service. Bij grote hosting providers is het moeilijk om mensen te spreken bij problemen. Bij MTICT heeft u altijd een directe contactpersoon die u te allen tijde kan contacteren!

Ongeveer de helft van alle websitebezoeken komen van mobiele apparaten af. Het is dus essentieel dat uw website goed functioneert op deze apparaten. Dit houden wij dus hoog in het vaandel.

Onderhoud van MTICT

De onderhoudsdienst van MTICT zorgt er via de onderstaande onderdelen voor dat uw website altijd in uitstekende staat verkeert!

Updates

Er komen elke dag nieuwe updates uit voor WordPress, de plugins die worden gebruikt en het thema dat word gebruikt. MTICT zorgt ervoor dat die updates dagelijks worden geïnstalleerd en dat de update bij problemen direct terug kan worden gezet.

Back-ups

Uiteraard is het belangrijk om back-ups te maken, maar met de onderhoudsdienst van MTICT is het mogelijk om dagelijks back-ups van uw website te laten maken. Hiermee bent u in een mum van tijd weer up en running!

Optimalisatie en Prestaties

Uw website wordt automatisch geoptimaliseerd door MTICT. Vaak gebruikt WordPress onnodig veel opslag op uw website voor revisies van pagina’s en databaseopslag. Dit wordt met de onderhoudsdienst van MTICT constant geoptimaliseerd.

Uptime

De uptime van uw website wordt constant gemeten en wanneer de website offline gaat krijgt MTICT meteen een melding, zodat er iets aan gedaan kan worden.

Beveiliging

Met de onderhoudsdienst van MTICT zorgt u ervoor dat uw website altijd zo goed mogelijk beveiligd is tegen cyberaanvallen. Er worden dagelijks beveiligingsscans gedaan om te controleren of alles nog goed beveiligd is.

Analytics

De bezoekersaantallen van uw website worden constant gemeten. Aan het eind van de maand krijgt u in het rapport te zien wat de resultaten daarvan waren.

Maandelijkse rapportage

Elke maand ontvangt u een rapport met daarin informatie over hoe uw website de afgelopen maand heeft gepresteerd en wat MTICT allemaal heeft gedaan om uw website te beschermen en verbeteren.

MTICT Webhosting

Hosting MTICT

MTICT richt zich op het ontzorgen van de klant. Dit willen we op alle manieren mogelijk maken en dus ook op het gebied van hosting. We onderscheiden ons dan ook op het gebied van persoonlijke service!

MTICT onderscheid zich ook op het vlak van beveiliging. Zo bieden we
bijvoorbeeld de volgende dingen:

  • Bescherming tegen massa aanvallen.
  • Een firewall die beschermt tegen hack pogingen.
  • Een virusscanner op de website.
  • Gratis SSL certificaten, zodat klanten weten dat uw website veilig is.

Ook krijgt u bij MTICT een gratis CDN. Dit zorgt ervoor dat uw website in alle delen van het land en alle delen van de wereld zo snel mogelijk is.