M. Hermans Dak en Tuin Portfolio Highlight

Hermans dak en tuin

Wat doet M. Hermans Dak en Tuin?

M. Hermans Dak en Tuin is met 20 jaar ervaring uw specialist als het gaat om onderhouden, renoveren of nieuw aan te leggen bitumineuze daken. Ook met uw tuinwerkzaamheden kunt u bij ze terecht.

De website

M. Hermans Dak en Tuin is al een tijdje klant van MTICT en is de eerste klant die we hebben vergaard. De website van M. Hermans Dak en Tuin had al een tijdje geen onderhoudsbeurt gehad. We hebben om te beginnen de website volledig up-to-date gemaakt. We hebben ervoor gezorgd dat er automatische back-ups worden gemaakt en we hebben nieuwe functies toegevoegd.

Nieuwe functies

Om te laten zien wat M. Hermans Dak en Tuin allemaal kan hebben we een Projecten pagina gemaakt waar de nieuwste projecten op te zien zijn. Zo kunnen potentiƫle klanten een indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Andere nieuwe componenten zijn een Cookie- en privacyverklaring en een vernieuwd contactformulier.

Benieuwd geworden?

Neem gerust een kijkje op de website van M. Hermans Dak en Tuin en laat uw impressies achter via de reacties! Mocht u vragen hebben over M. Hermans Dak en Tuin of MTICT dan kunt u ons een bericht sturen via Contact.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *